Лого за “Българска Електронна Медия”


Сега се разработва лого за Българска Електронна Медия – с основна цел “Популяризиране на БЪЛГАРСКОТО”. Предложенията досега са:

Очаквам още 2 лога. Имаше първоначална идея тигърче като символ, ама исках нещо българско, после минахме на мечки, кисело мляко, розово масло, пеперуди, калинка и кокиче. Накрая останаха само темата: BG и медия да се слеят в това лого. Очакваме още предложения..

Темата е:

Част от доброволна инициатива на „БЪЛГАРСКА ЕЛЕКТРОННА МЕДИЯ“, която ще има основна дейност „ПОПУЛЯРИЗИРАНЕ НА БЪЛГАРСКОТО“ и ще издава списания с емблема, които го правят. Тази емблема ще се дава безплатно на други медии които работят по подобна кауза в полза на Българското общество. Ако искате да се присъедините: Вижте страницата „ЗА НАС“. Списанията ще толерират дори и чужденци помагащи за популяризиране на БЪЛГАРСКОТО(за пример позволяващи превод на ценни и образователни статии)!

За соц. дизайните аз съм виновен ще ме извините.. А иначе. общо взето тези неща трябва да символизира логото, което търсим все още. Крайната цел е нещо подобно на:

Advertisements

Your comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: