Конкурс "Преброяване на Българския Творец!" за сп."Муза"


Списание „Муза„

организира КОНКУРС:

„Презентирайте вашето изкуство било то: традиционно (на не използващо компютри), скулптури, живопис, нестандартно, 2д, 3д, уеб, музика, графити и всичко което не сме споменали…“

Изпратете ни заявка и ние ще се погрижим хората да го забележат!

Даваме неограничен брой страници в списанието колкото искате да покажете толкова. Препоръчително е по 1 арт на страница. Като първата страница е тази с интервюто. Стила и начина на подредба го определяте вие.

Не може хубавите неща да стоят само във форумите. В чужбина го правят защо не и ние? Всичко ще с публикува на този и на други сайтове за изкуство, 2д, 3д, музика, които ще излизат наскоро, а най-добрите неща ще сложим в онлайн интерактивни списания, като пример едно от тях насочено за култура и изкуство е наречено „Mуза“. Затова ни е необходимо вашето разрешение – ако попълвате значи се съгласявате с условието вашите работи да бъдат публикувани на различни места за популяризиране на изкуството в България. Така ще има място, от където хората ще могат да се свързват с вас!

Така че, който иска да си показва творбите, няма значение от опита, да попълни краткото интервю то е стандартизирано под формата на анкета, за да въведем систематизиран подход. След това се свържете се с нас, за да ви направим индивидуално допълващо интервю и да обсъдим въпроси относно представянето вида на страницата, рекламите, музиката, която ще има и въобще всичко свързано с вашето представяне.

Първа стъпка:

Анкети. Може да изберете просто една от тях след попълване да ги изпратите или на sinmania@abv.bg или на skype: sinmania. И ще ви свържа с останалите в група за обсъждане на решения свързани със списанията:

http://neykovi.royalsbg.com/2d.doc

http://neykovi.royalsbg.com/art.doc

http://neykovi.royalsbg.com/interview_3d_bg.doc

http://neykovi.royalsbg.com/photography.doc

http://neykovi.royalsbg.com/web.doc

http://neykovi.royalsbg.co/graffiti.doc – графити, freerun, hiphop, dj, beatboxing etc..

За безплатна реклама на фирми и други:

http://neykovi.royalsbg.com/reklama.doc

За други творци, които не сме споменали по-горе вземете интервюто за арт, и го перефразирайте за вашата дейност, свържете се с нас ако трябва, ако имате нещо да кажете за историята на България, обичаи и традиции също:
http://neykovi.royalsbg.com/art.doc

Вижте: Изисквания към представянето на творците, артистите, фирмите и др…

Затова започнете да си приготвяте нещата така: много страници с по 1,2 картинки на всяка..

Не искам аз да избирам арта, за да няма разсърдени. Сами си подбирате това, което искате да покажете. Мислете за интерактивност, мултимедия и музика, поддържаме .mov, .swf i wav, mp3 и всякакви други щуротии..

Ако желаете skypa ми е sinmania. Ще ви вкарам в канала, където вземаме решения..

Поздрави!

Светлозар Нейков

http://www.bgdigitalmedia.tk

Засега това са анкетите. Съжаляваме, че не са уникални нито перфектни, защото така ни се улеснява работата. След като попълните тези форми, ще можем само с няколко въпроса да Ви направим уникални, каквито сте!!!! Така че хващайте, попълвайте и пратете на емейла. За въпроси коментари оплаквания всичко: sinmania@abv.bg и skype: sinmania

А ако желаете да се включите само във вземането на решения без изпращате нещо пак пишете на skype: sinmania щe ви добавя в групата, в която всяка вечер след 7 часа работим за по-добро бъдеще на страната ни.

Advertisements

Your comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: