Българска Електронна Медия


“БЪЛГАРСКА ЕЛЕКТРОННА МЕДИЯ” състояща се от електронни списания, които желаят да помогнат за каузата “ПОПУЛЯРИЗИРАНЕ НА БЪЛГАРСКОТО”. Тези списания ще се отличават с емблема. Тя ще се дава безплатно на други медии, които работят по подобни каузи в полза на Българското общество. Всеки брой ще се предлага в четири варианта, на български, на английски, право за печат и легнало за гледане на монитор – съответно и на двата езика. Ако искате да се присъедините: Вижте страницата “ЗА НАС“. Списанията ще толерират дори и чужденци помагащи за популяризиране на БЪЛГАРСКОТО(за пример позволяващи превод на ценни и образователни статии).

Списанието е за култура и изкуство и ще се казва “Муза”. Онлайн списание “Муза”, което предлагаме на вашето внимание сега е списание за култура и изкуство и по-точно за културата и изкуството на обществото ни!

Ще се предлага онлайн под формата на pdf и ще бъде интерактивно. Насочено е към културата и изкуството на обществото ни и е част от поредица списания, които ще излизат постепенно насочени на разностранни тематики. Безплатно е. Формата ще е в четири варианта А4 легнало за гледане на компютър и A4 право за печат, като традиционна медия и на български и английски език. Ако желаете по-голям формат, ще трябва да се свързвате с нас допълнително. Търсят се спонсори, които ще помогнат да си плащаме хостинга, оформлението, наградите, целите на списанието и всички други разходи свързани с него. Относно основните идеологии на списанието вижте страницата “цели”. Чрез абонамента ще ви информираме за нови броеве, като той е безплатен също както и списанието.

Advertisements

Your comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: