AC/DC идват насам!


18 Дек 2009

AC/DC

Болкън Ентъртейнмънт и Марсел Аврам с гордост обявяват, че през 2010 за първи път в София ще видим и чуем на живо легендарните AC/DC!!!

TNT they’re dynamite
TNT they’ll win the fight
TNT they’re a powerload
TNT watch them explode!

Дойде време за най-голямата рок сензация на годината! AC/DC ще дойдат за първи път у нас на 14 май 2010!!! Организатори на шоуто са Болкън Ентъртейнмънт и Марсел Аврам, със съдействието на Столична община.

Билетите влизат в продажба от: 14.00 часа, 18.12.09 (петък), от www.Eventim.bg. До 10.00 часа на 21.12.09 (понеделник), билетите ще се продават само онлайн. След това влизат в продажба и в цялата мрежа каси на Eventim, както и в Public.

Поради огромния интерес към така чаканото шоу, всеки ще може да закупи максимум по четири билета.

Цени на билети:

  • между 55 и 130 лв.
  • ФЕН ЗОНА – 120 лв.
  • пред сцена – 130 лв.
  • VIP билети – 200 лв.

Без нов албум цели осем години…Това ли беше всичко? Не, това беше просто затишие пред буря. AC/DC се завърнаха и този път ще ударят и България, а рокенролът определено е в кръвта им!

С 35 години история, с над 200 милиона продадени копия албуми и най-вярната армия от фенове в музикалния свят: AC/DC са най-великата рок банда на планетата. А на 14 май 2010 най-после ще видим в София китариста Ангъс Йънг в училищна униформа, стил, който той направи популярен десетилетия преди Бритни Спиърс. С тях идва и “Black Ice”, първият албум на AC/DC след осемгодишно мълчание.

Музикалната индустрия била в криза – каква криза? През есента на 2008 AC/DC започнаха своето разпродадено световно турне. Билетите за седем шоута в зали в Германия, например, се изчерпаха само за 12 минути! А приблизително 360.000 билета за концерти на открито се продадоха само за 77 минути! Феновете щурмуваха касите, кредитните карти прегряха интернет. А сега AC/DC идват и в България!

Където и да отидат AC/DC, феновете и медиите са единодушни – това е концертът на годината! Бащите вадят от гардеробите старите осемдесеттарски джинси и грабват децата към стадиона. Рок легендите взривяват всички поколения!

“Извън властта на времето, предизивикателни и непокорни”, това написа New York Times за музиката на петимата австралийци по повод премиерата на последния им студиен албум.

AC/DC създават най-непогрешимия звук. Няма други концерти като техните. И всеки който е бил част от техен концерт, след това с часове усеща енергията, напрежението и силата им. Ангъс Йънг все още побърква китарата си като сърдит ученик, а гласът на Брайън Джонсън звучи така, сякаш може да разреже стъкло.

През 2003 бандата е въведена в Рокенрол залата на славата. Новият ми албум “Black Ice” пък влиза директно на номер 1 в 29 държави. AC/DC бумерангът, хвърлен в Австралия преди 35 години, все още лети с пълна скорост.

AC/DC идват насам. Къде ще бъдеш ти на 14 май 2010? Сигурни сме, че ще си част от AC/DC лудницата на Националния стадион Васил Левски. От “TNT” до “Rock’n’Roll Train” – зверското шоу на легендите и умопомрачителният им звук ще ни подлудят. Не пропускайте експлозията!

Новината е взета от:

Advertisements

Posted on February 2, 2010, in Новини and tagged . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Your comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: