20 години с най-големите хитове на Queen


25 Ное 2009

QUEEN – ABSOLUTE GREATEST

Queen - Absolute GreatestДа си го кажем в очите: много малко други артисти са такава истинска част от живота ни. Представяте ли си го въобще, ако тях ги нямаше? И какво е това нещо в крайна сметка, което прави от Queen всичко това, което са?

Няма нужда да търсите отговора дълго, защото предстои премиерата на Absolute Greatest, хитовата колекция излиза на музикалния пазар в четири различни CD и LP формата, стандартна и луксозна версии, илюстрирани с някои от най-яките снимки и видео клипове на бандата. И така всичко отново ще стане ясно.

Повече от 21 години те карат хората да се кефят на рока, да чувстват, усещат и празнуват с тази музика. Absolute Greatest ни напомня и колко великолепни и умни рок и поп автори на музика и музиканти Deacon, May, Mercury и Taylor бяха (са). Също и че те имаха чувство за хумор, което може би е една от най-важните причини хората да ги харесват толкова.

Най-ранният хит, представен тук, Seven Seas of Rhye (1974) ни напомня за онези дни, когато се чудехме защо са избрали това име за групата си – Queen, дали защото са арогантна шайка, играеща си с късмета, или защото са предвиждали бъдещето на прогресив рока? И за да продължим да се чудим, те не спират до тук – ами вървят напред със заглавието на следващия си сингъл – Killer Queen.

След остроумието, идва ред и на усмивките и хубавото настроение с парчета като Crazy Little Thing Called Love, Radio Ga Ga и I Want To Break Free.

И ако ви се иска масов празник и всенародно вълнение – ето ги и We Will Rock You, както и емоционалното We Are The Champions.

Освен всичко, те могат да бъдат и романтични. Доказаха го с You’re My Best Friend, Somebody to Love или Who Wants to Live Forever.

Queen имат парчета за всяко състояние, настроение и въобще за всеки път. Абсолютни крале са и на спиращата дъха драма – Under Pressure, Bohemian Rhapsody, The Show Must Go On.

Абсолютна радост и почит към най-великите моменти на Queen – Absolute Greatest!

Absolute Greatest ще достави на феновете великолепна доза Queen, за да можем заедно да почетем тяхното монументално място в музикалната история. И това наистина са дните на нашия живот, не го забравяйте.

Новината е взета от:

Advertisements

Posted on February 2, 2010, in Новини and tagged . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Your comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: